Velkommen til Norsk Selskap for Gjenoppliving AS!

Artikler

Resertifisering  for instruktører - samling 28.01.2019

Vi har nå i noen år utdannet en hel gjeng med instruktører i ulike nivå av HLR. I snitt ca 120 i året! Mange har hatt mulighet til å være med på NRR's HLR-kongress, som inntil nå har vært holdt 2 ganger i året. Kongressene anbefales - det er sosialt, godt faglig påfyll og nyttig å treffe andre instruktører. 

Nå er det jo slik at ikke alle har anledning til å reise bort 2 dager for å være med på kongress, og noen har opplevd at det har vært fullt når de skulle melde seg på. For dere som av ulike grunner ikke har hatt anledning til å være med på NRR's kongress, har vi nå opprettet et nytt tilbud: Resertifiseringssamling!

Vi har erfart at dette er noe som det er behov for. Noen har frem til nå vært med på nye instruktørkurs for å vedlikeholde sin instruktørstatus. Det har vært et alternativ, men likevel ikke optimalt! 

På våre resertifiseringssamlinger vil vi gjerne høre erfaringer dere har gjort dere som instruktører. Hva fungerer greit, hva kan være utfordrende? Vi skal ha litt om instruktørrollen, hvorfor NRR's kurs er bygget opp som de er - og det blir praktisk trening med utsjekk. 

Samlingen varer i 6 timer inkl pauser, kl 09 - 15. Første samling er satt allerede 28. januar, og vi vil prøve å få til et par til i løpet av våren.

 
 DHLR instruktørkurs i Namsos

Namsos Bandasje ved August Solum har fått samlet en gjeng DHLR instruktører, slik at NSG kunne komme og holde en oppdatering for dem ift revidert DHLR-kurs. Mathias Guldvik Grongstad reiste til Namsos 31. mai. August hadde invitert avisa også, slik at informasjonen om oppdaterte instruktører når dem som trenger kurs! Godt jobbet!  https://gjenoppliving.no/_files/files/Hjertestartere PDF.pdf ?


Helseforetakene i Helse Nord RHF starter full innfasing av det nye HHLR kurset. 

https://gjenoppliving.no/_files/files/full innfasing av det nye HHLR kurset i helse nord!.pdf 


 

HHLR også perfekt for kommunehelsetjenesten!

http://nrr.org/vimeo/HHLR-kurs_til-kommunene.html

 

"Blås for å redde liv"

En artikkel skrevet av tidligere leder i NRR, Kristian Lexow, for et par år siden, men fortsatt like aktuell! 

https://gjenoppliving.no/_files/files/Blås for å redde liv - artikkel.pdf

 

NRR har sammen med Norsk Førstehjelpsråd samlet nyttig informasjon for dem som ønsker å etablere beredskap med hjertestarter. Denne informasjonen finner du i linken under!

https://gjenoppliving.no/_files/files/Regelverk_om_bruk_av_hjertestartere_ver-05.pdf

 

Nyhetsbrev juli 2015:

http://createsend.com/t/t-1BC2EF9652031675

 
 
kode
 
DIBS - Payments made easy


DIBS - Payments made easy