Julen 2019

2019 er snart over. Det er tid for å tenke tilbake på hva som har skjedd, og tid for å tenke fremover – hva skal skje?

Helt lokalt hos gjenoppliving.no har det skjedd en hel del denne høsten. I september flyttet vi kontor fra et lite lokale på Flekkerøy, til et litt romsligere lokale i Kristiansand.

Vi har fått ei ny nettside! Mye er enklere, mye er mer oversiktelig, men noe gjenstår fortsatt for at den nye siden vår skal være helt 110%! Og vi går jo ikke for noe mindre! ?

Midt oppi flytting og nettsider, så fikk vi ny medarbeider. Rebecka Karlström har masse erfaring som vi nå er så heldige å skal få dra nytte av. Hun jobber med salg og markedsføring, og er en viktig del av teamet vårt.

Vi har holdt mye kurs i 2019. Det hadde ikke gått like knirkefritt hadde vi ikke hatt en glimrende instruktørstab tilgjengelig. Ved hjelp av dem, har vi dette året fått opp ca 160 nye NRR-godkjente instruktører spredt over hele landet. Dette bidrar til å sikre god kvalitet i HLR-opplæringen!

Nytt av året, er egne instruktør resertifiseringssamlinger. Disse har i hovedsak blitt holdt av Aage W. Karlsen, mangeårig instruktør og styremedlem i Norsk Selskap for Gjenoppliving AS, og Jofrid Hansson. Dette er samlinger som er et supplement til NRR’s HLR-konferanse. Samlingen går over en dag, og inneholder både nytt fra NRR, litt undervisning, praktisk trening og HLR utsjekk. Disse samlingene har vi fått gode tilbakemeldinger på, og vi vil derfor fortsette med også i 2020!

Når det gjelder 2020, har vi heller ikke da tenkt å ligge på latsiden! Kursplanen for våren er klar når det gjelder DHLR og HHLR instruktørkurs. Vi skal både til Stavanger og Alta, i tillegg til vårt mer faste sted Sandvika. Når det gjelder AHLR instruktørkurs, planlegges det nytt kurs i mars / april. Her er ikke dato fastsatt enda.

Det vil også det kommende året være mulig å bestille interne instruktørkurs – altså at en hovedinstruktør kommer til bedrifter og holder instruktørkurs kun for ansatte der. Dette er en løsning både kommuner og bedrifter velger.

Julen 2019. Skoleferien er lang dette året. Vi har valgt å holde stengt uke 52 og tar oss fri. 2. januar er det aktivitet igjen, og vi tar fatt på nytt år med stor iver!

Det gjenstår da bare å ønske deg en RIKTIG GOD JUL OG GODT NYTT ÅR! Vi er på jobb et par uker til nå før jul, så ikke nøl med å ta kontakt!